Dagens bakverk: Siraps bröd

200 g margarin

2 dl socker

1 ½ msk vaniljsocker

2 msk ljus sirap (ta gärna lite mer)

2 tsk bakpulver

5 dl mjöl

Sätt ugnen på 200 grader. Rör margarinet, sockret och vaniljsockret vitt och poröst.
Tillsätt sirapen, bakpulvret och mjölet och rör samman till en slät deg.
Dela degen i fyra lika stora bitar och rulla ut dessa till plåtlånga längder.
Lägg längderna på plåt med bakplåtspapper. Platta till dem lätt.
Grädda kaklängderna i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Skär upp längderna i sneda snittar direkt då plåten tagits ut ur ugnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0